TCForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TCForum

Türkiyenin Türkçe Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
Warrior-Within
Holosko: Trabzon'u bana bırakın I_vote_lcapHolosko: Trabzon'u bana bırakın I_voting_barHolosko: Trabzon'u bana bırakın I_vote_rcap 
ByWolf
Holosko: Trabzon'u bana bırakın I_vote_lcapHolosko: Trabzon'u bana bırakın I_voting_barHolosko: Trabzon'u bana bırakın I_vote_rcap 
Kimler hatta?
Toplam 31 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 31 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 91 kişi Salı Kas. 05, 2024 5:06 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 8 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: q_edo

Kullanıcılarımız toplam 325 mesaj attılar bunda 263 konu

Holosko: Trabzon'u bana bırakın

YazarMesaj
Warrior-Within
Admin
Admin
Warrior-Within

Mekanı : Mekansız
Hobisi : Futbol
Lakap : Administratör
<fieldset>Güç :
Holosko: Trabzon'u bana bırakın Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Holosko: Trabzon'u bana bırakın Right_bar_bleue

Pratiklik :
Holosko: Trabzon'u bana bırakın Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Holosko: Trabzon'u bana bırakın Right_bar_bleue

Tecrübe :

Sabır :

Holosko: Trabzon'u bana bırakın Empty
MesajKonu: Holosko: Trabzon'u bana bırakın   Holosko: Trabzon'u bana bırakın Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 10:43 am

Beşiktaş, Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı derbi maçın havasına girdi.

Bana bırakın

"Konya maçında attığım golle kendimi buldum. Derbide de üç puanı ben getireceğim...".

Kâbus dolu geceler

Siyah -beyazlı ekibin milli forveti Filip Holosko, hafta sonundaki Trabzonspor derbisinde beklenen patlamayı yapacağını söyledi. Antalyaspor ve Siroki maçlarında gol atamadığı için strese girdiğini söyleyen, ancak Konyaspor mücadelesinde rakip fileleri havalandırarak rahatladığını belirten Holosko, "Bir forvet için golsüz
geçen her maç, kâbus dolu geceler demek. Konya karşılaşmasının ardından bunu geride bıraktım" dedi.

Seriyi sürdüreceğiz

Pazar günü karşılaşacakları rakiplerinin ikide iki yaparak lige iyi bir başlangıç yaptığını ifade eden Slovak yıldız söyle devam etti: "Sakatlığım nedeniyle milli takımda da görev yapamadım. Şu anda tedavim iyi gidiyor ve Trabzonspor maçına hazır olacağım. İçimden bir his, bu sezonki patlaması deplasmandaki ilk derbide yapacağımı söylüyor. Zorlu maçı benim atacağım golle kazanacak ve galibiyet serimizi sürdüreceğiz."
https://tcforum.yetkin-forum.com

Holosko: Trabzon'u bana bırakın
1 sayfadaki 1 sayfası