TCForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TCForum

Türkiyenin Türkçe Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
Warrior-Within
O bir beşiktaş Fanatiği I_vote_lcapO bir beşiktaş Fanatiği I_voting_barO bir beşiktaş Fanatiği I_vote_rcap 
ByWolf
O bir beşiktaş Fanatiği I_vote_lcapO bir beşiktaş Fanatiği I_voting_barO bir beşiktaş Fanatiği I_vote_rcap 
Kimler hatta?
Toplam 43 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 43 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 91 kişi Salı Kas. 05, 2024 5:06 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 8 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: q_edo

Kullanıcılarımız toplam 325 mesaj attılar bunda 263 konu

O bir beşiktaş Fanatiği

YazarMesaj
Warrior-Within
Admin
Admin
Warrior-Within

Mekanı : Mekansız
Hobisi : Futbol
Lakap : Administratör
<fieldset>Güç :
O bir beşiktaş Fanatiği Left_bar_bleue50 / 10050 / 100O bir beşiktaş Fanatiği Right_bar_bleue

Pratiklik :
O bir beşiktaş Fanatiği Left_bar_bleue50 / 10050 / 100O bir beşiktaş Fanatiği Right_bar_bleue

Tecrübe :

Sabır :

O bir beşiktaş Fanatiği Empty
MesajKonu: O bir beşiktaş Fanatiği   O bir beşiktaş Fanatiği Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 10:45 am

Hırvat oyuncu Seric, Beşiktaş'ın hem parçası, hem de taraftarı olduğunu söyledi.
16.7.2008

‘Çok çabuk kaynaştık’
Siyah-Beyazlı ekibin yeni transferlerinden Seric, Yavru Kartal Dergisi’nin son sayısına konuk oldu. Beşiktaş’ın hem bir parçası, hem de taraftarı olduğunu vurgulayan Hırvat futbolcu, özetle şunları söyledi: “Futbola meraklı olan ve maçları izleyen birinin Beşiktaş’ı ve taraftarını duymaması imkansız. Bu takımı hep duyuyordum ve biliyordum. Geldikten sonra gözlemleme şansım da oldu. Futbolcu arkadaşlarımla çok çabuk kaynaştık, hepsi çok iyi insanlar. Bu sezon tabii ki hedefimiz şampiyon olmak.”

‘Ayrılma niyetim yok’
“Beşiktaşlılar'ın her zaman takımının arkasında olan, takımına bağlı, takımına güç veren taraftarlar olduğunu biliyorum. Onların karşısına çıkmak beni müthiş heyecanlandırıyor. Onların 12 numaralı formayla fotoğraflarını gördüm. 12. adam olarak, yılın 12 ayı bizimle beraber olacaklarına ve sonuna kadar destek vereceklerine inanıyorum. Kulübümle 2 yıllık sözleşme imzaladım. Bu iki yıl sonunda neler olup biteceğini hep beraber göreceğiz, ama isteğim başarılı olup Beşiktaş’ta uzun süre kalmak.”
https://tcforum.yetkin-forum.com

O bir beşiktaş Fanatiği
1 sayfadaki 1 sayfası