Hırvat oyuncu Seric, Beşiktaş'ın hem parçası, hem de taraftarı olduğunu söyledi.
16.7.2008
‘Çok çabuk kaynaştık’
Siyah-Beyazlı ekibin yeni transferlerinden Seric, Yavru Kartal Dergisi’nin son sayısına konuk oldu. Beşiktaş’ın hem bir parçası, hem de taraftarı olduğunu vurgulayan Hırvat futbolcu, özetle şunları söyledi: “Futbola meraklı olan ve maçları izleyen birinin Beşiktaş’ı ve taraftarını duymaması imkansız. Bu takımı hep duyuyordum ve biliyordum. Geldikten sonra gözlemleme şansım da oldu. Futbolcu arkadaşlarımla çok çabuk kaynaştık, hepsi çok iyi insanlar. Bu sezon tabii ki hedefimiz şampiyon olmak.”
‘Ayrılma niyetim yok’
“Beşiktaşlılar'ın her zaman takımının arkasında olan, takımına bağlı, takımına güç veren taraftarlar olduğunu biliyorum. Onların karşısına çıkmak beni müthiş heyecanlandırıyor. Onların 12 numaralı formayla fotoğraflarını gördüm. 12. adam olarak, yılın 12 ayı bizimle beraber olacaklarına ve sonuna kadar destek vereceklerine inanıyorum. Kulübümle 2 yıllık sözleşme imzaladım. Bu iki yıl sonunda neler olup biteceğini hep beraber göreceğiz, ama isteğim başarılı olup Beşiktaş’ta uzun süre kalmak.”