TCForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TCForum

Türkiyenin Türkçe Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
Warrior-Within
Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' I_vote_lcapCem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' I_voting_barCem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' I_vote_rcap 
ByWolf
Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' I_vote_lcapCem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' I_voting_barCem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' I_vote_rcap 
Kimler hatta?
Toplam 27 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 27 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 91 kişi Salı Kas. 05, 2024 5:06 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 8 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: q_edo

Kullanıcılarımız toplam 325 mesaj attılar bunda 263 konu

Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor'

YazarMesaj
Warrior-Within
Admin
Admin
Warrior-Within

Mekanı : Mekansız
Hobisi : Futbol
Lakap : Administratör
<fieldset>Güç :
Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' Right_bar_bleue

Pratiklik :
Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' Right_bar_bleue

Tecrübe :

Sabır :

Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' Empty
MesajKonu: Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor'   Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor' Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 10:47 am

Beşiktaş'ın gündeminde olan gurbetçi futbolcu Cem Atan, kendisine teklif geldiğin söyledi...
Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Cem Atan, siyah-beyazlı kulübün kendisine 3 artı 1 yıllık sözleşme önerdiğini söyledi.

Cem Atan, ''maraton.com.tr'' 'de yer alan röportajında, transfer için görüşmelerin sürdüğünü kaydederek, ''Sinan Engin beni izlemeye geldi buraya. Benim açımdan bir problem yoktu, ben gelmek istiyordum, ama takımım vermek istemiyor. Kulübüm bonservis ücretini çok istiyor, ama benim tahminime göre 1.5 milyon Avro civarında bir ücretle bu iş olur gibi geliyor'' diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü'nün kaç yıllık sözleşme önerdiğinin sorulması üzerine Cem, ''3 artı 1 yıllık bir sözleşme önerdiler. Opsiyon da Beşiktaş'ta olacaktı. Ben de Beşiktaş'a geldiğimde kalıcı olmak istiyorum'' dedi.

Sağ açık ve forvette oynadığını kaydeden Cem, ''Ben Avusturya'da her şeyi başardım. Yaklaşık 100 tane lig maçı oynadım. Toplam 2 senede 9 tane gol attım. Bizim takımda da kaliteli futbolcular var, ama tercihim artık Türkiye'de oynamak'' şeklinde konuştu.

Cem, Beşiktaş'a transfer olması halinde kendisini büyük camiada oynamaya hazır hissedip hissetmediği sorusuna ise ''Ben kendimi hazır hissediyorum. 2 senedir Avusturya'da takımımla bütün maçlara çıktım. Artık Avusturya için kendimi aştığımı düşünüyorum ve gitmek istiyorum. Beşiktaş büyük bir camia, kaliteli bir antrenörleri var, tam bir aile yapısındalar. Çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Beşiktaş'ın kadrosunda iyi futbolcuları var. Kesinlikle yararlı olacağıma inanıyorum. Beşiktaş'ın inanılmaz bir taraftarı var'' diye yanıt verdi.
https://tcforum.yetkin-forum.com

Cem Atan 'Beşiktaş beni istiyor'
1 sayfadaki 1 sayfası