Beşiktaş'ın gündeminde olan gurbetçi futbolcu Cem Atan, kendisine teklif geldiğin söyledi...
Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Cem Atan, siyah-beyazlı kulübün kendisine 3 artı 1 yıllık sözleşme önerdiğini söyledi.
Cem Atan, ''maraton.com.tr'' 'de yer alan röportajında, transfer için görüşmelerin sürdüğünü kaydederek, ''Sinan Engin beni izlemeye geldi buraya. Benim açımdan bir problem yoktu, ben gelmek istiyordum, ama takımım vermek istemiyor. Kulübüm bonservis ücretini çok istiyor, ama benim tahminime göre 1.5 milyon Avro civarında bir ücretle bu iş olur gibi geliyor'' diye konuştu.
Beşiktaş Kulübü'nün kaç yıllık sözleşme önerdiğinin sorulması üzerine Cem, ''3 artı 1 yıllık bir sözleşme önerdiler. Opsiyon da Beşiktaş'ta olacaktı. Ben de Beşiktaş'a geldiğimde kalıcı olmak istiyorum'' dedi.
Sağ açık ve forvette oynadığını kaydeden Cem, ''Ben Avusturya'da her şeyi başardım. Yaklaşık 100 tane lig maçı oynadım. Toplam 2 senede 9 tane gol attım. Bizim takımda da kaliteli futbolcular var, ama tercihim artık Türkiye'de oynamak'' şeklinde konuştu.
Cem, Beşiktaş'a transfer olması halinde kendisini büyük camiada oynamaya hazır hissedip hissetmediği sorusuna ise ''Ben kendimi hazır hissediyorum. 2 senedir Avusturya'da takımımla bütün maçlara çıktım. Artık Avusturya için kendimi aştığımı düşünüyorum ve gitmek istiyorum. Beşiktaş büyük bir camia, kaliteli bir antrenörleri var, tam bir aile yapısındalar. Çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Beşiktaş'ın kadrosunda iyi futbolcuları var. Kesinlikle yararlı olacağıma inanıyorum. Beşiktaş'ın inanılmaz bir taraftarı var'' diye yanıt verdi.