Cisse ayrılmak istiyor
Büyük umutlarla geldiği Beşiktaş’ta beklediği havayı bulamayan Cisse sezon sonunda takımdan ayrılmak istiyor. Fransız oyuncunun başta Marsilya olmak üzere Paris Saint Germain ile flört ettiği ve menajeri vasıtasıyla cazip teklifler aldığı öğrenildi. İstenilen performansı bir türlü sergileyemeyen ve sakatlığı nedeniyle de eski gücünden uzak olan Cisse’nin, genel sekreter Kenan Öner ve asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’yla görüşmek için randevu istediği belirtildi. Cisse, sezon sonunda ayrılmak için bonservis ücretinin belirlenmesini talep edecek.
Beşiktaş’ta mutlu olduğunu, taraftarla bir sorununun bulunmadığını belirten Cisse, "Takım içinde sorun yaşamıyorum. Buradaki ilgi ailemi ve beni de sevindiriyor. Ancak, menajerimden gelen teklife de sevinmediğimi söyleyemem. Beşiktaş’ın menfaatleri için uygun bir transferse bunu yaparım. Seve seve ülkeme giderim. Beşiktaş’tan aldığım parayı hakedememenin üzüntüsünü yaşıyorum" diye konuştu.
Zeki’nin peşindeler
Siyah beyazlı yönetim ise Cisse’nin gitmeyi kafaya koyması üzerine arayışlarına şimdiden başladı. Fransız oyuncunun alternatifi olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un genç ve gelecek vaadeden futbolcusu Zeki’nin peşine düşüldü. Fransa, Belçika ve İspanya’dan da önemli oyuncular için menajerlerin teklifler sunduğu belirtildi.
Beşiktaş’ta kadroda bulunan tüm oyuncular ile sezon sonunda masaya oturacaklarını vurgulayan menajer Sinan Engin, "Cisse’ye devre arasından beri önemli teklifler var. Hepsini reddettik. Sezon sonunda kimin kalıp kalmayacağı belli değil. Bu nedenle Cisse konusunda herhangi bir tasarrufumuz söz konusu değildir. Gitmek isterse de bonservis ücretini öder ve gider. Zorla tutacağımız oyuncumuz yok. Beşiktaş Yönetimi olarak transferde sorun yaşamayız" diye konuştu.