TCForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TCForum

Türkiyenin Türkçe Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
Warrior-Within
İşte Atamızın Zeki Kahvecisi I_vote_lcapİşte Atamızın Zeki Kahvecisi I_voting_barİşte Atamızın Zeki Kahvecisi I_vote_rcap 
ByWolf
İşte Atamızın Zeki Kahvecisi I_vote_lcapİşte Atamızın Zeki Kahvecisi I_voting_barİşte Atamızın Zeki Kahvecisi I_vote_rcap 
Kimler hatta?
Toplam 35 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 35 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 91 kişi Salı Kas. 05, 2024 5:06 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 8 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: q_edo

Kullanıcılarımız toplam 325 mesaj attılar bunda 263 konu

İşte Atamızın Zeki Kahvecisi

YazarMesaj
Warrior-Within
Admin
Admin
Warrior-Within

Mekanı : Mekansız
Hobisi : Futbol
Lakap : Administratör
<fieldset>Güç :
İşte Atamızın Zeki Kahvecisi Left_bar_bleue50 / 10050 / 100İşte Atamızın Zeki Kahvecisi Right_bar_bleue

Pratiklik :
İşte Atamızın Zeki Kahvecisi Left_bar_bleue50 / 10050 / 100İşte Atamızın Zeki Kahvecisi Right_bar_bleue

Tecrübe :

Sabır :

İşte Atamızın Zeki Kahvecisi Empty
MesajKonu: İşte Atamızın Zeki Kahvecisi   İşte Atamızın Zeki Kahvecisi Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 8:20 pm

Mustafa Kemal ****** kahve içmeyi çok severmiş ..kendisine ve gelen misafirlerine kahve pişiren bu hizmeti yıllardır yapmakta olan görevli Ahmet efendi yine birgün ****** çalışma odasındayken kahvesini getirmiş bırakmış tam dönmüş giderken ****** Ahmet efendiye seslenmiş

-sana birşey soracagım nice zamandır.. ama hep unutuyorum Ahmet efendi

-buyur paşam

-Ahmet efendi sen hergün her gece misafirlerime kahve yapıp ikram
ediyorsun ellerine saglık güzel de yaparsın bilirim..

-afiyet olsun paşam ..

-Ama benim anlamadıgım birşey var hep merak ederim..o kadar kişiye nasıl içeceklerini soruyorsun kimi sade kimi orta kimiyse şekerli istiyor

-evet paşam öyle istiyorlar

-peki sen bunları nasıl kafanda tutuyorsun..sayısını sormuyorum haa.. kimin hangisini istedigini unutmadan nasıl aklında tutuyorsun ..gidip yapıp getiriyorsun şaşırmadan servis yapıyorsun..işte bunu hep merak ederim deyince..

-paşam o iş çok kolay .deyince ****** şaşkınlıkla

-nasıl kolay yaa Ahmet efendi zaman zaman çok kalabalık oluyor deyince

-paşam ben ''sadece sizi ciddiye alıyorum ''demiş

-nasıl yani Ahmet efendi

-paşam siz kahveyi sade içersiniz bende sizinkini sade yapıp digerlerinin kısmetine ne gelirse servis yapıyorum herkeste afiyetle içiyor demiş..sizin huzurunda kimin ne haddine kahvemin şekeri tutmamış olmamış demek paşam..deyince

******ün hoşuna gitmiş bu cevap ve çok gülmüş..

işte ******'ün zeki kahvecisi..
https://tcforum.yetkin-forum.com

İşte Atamızın Zeki Kahvecisi
1 sayfadaki 1 sayfası