TCForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TCForum

Türkiyenin Türkçe Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
Warrior-Within
Sermeyem Umudum Olsa I_vote_lcapSermeyem Umudum Olsa I_voting_barSermeyem Umudum Olsa I_vote_rcap 
ByWolf
Sermeyem Umudum Olsa I_vote_lcapSermeyem Umudum Olsa I_voting_barSermeyem Umudum Olsa I_vote_rcap 
Kimler hatta?
Toplam 42 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 42 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 91 kişi Salı Kas. 05, 2024 5:06 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 8 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: q_edo

Kullanıcılarımız toplam 325 mesaj attılar bunda 263 konu

Sermeyem Umudum Olsa

YazarMesaj
Warrior-Within
Admin
Admin
Warrior-Within

Mekanı : Mekansız
Hobisi : Futbol
Lakap : Administratör
<fieldset>Güç :
Sermeyem Umudum Olsa Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Sermeyem Umudum Olsa Right_bar_bleue

Pratiklik :
Sermeyem Umudum Olsa Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Sermeyem Umudum Olsa Right_bar_bleue

Tecrübe :

Sabır :

Sermeyem Umudum Olsa Empty
MesajKonu: Sermeyem Umudum Olsa   Sermeyem Umudum Olsa Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:40 pm

Ya Resulullah (S.A.V.) ! Senin Gül Cemalindir, vuslat şiirlerinin kafiyesi.. Varlığındır gönül ateşini söndürecek olan iksir..

Bu yalvarışları, kalbimin sesi say.. Ya Resulullah (S.A.V.)!

Bi-Çaredir ümmetlerin isyanına bakma.. Ya Resulullah (S.A.V.)!

En tatlı dualarla süslenmiş şiirler, yüreğime serinlikler bahşediyor.

Keşke ben de Peygamberimin sevgisiyle yanan bir gönle sahip olsaydım da, onu yollasaydım bir zarf içinde, gecenin en mahrem saatlerinde.

Keşke …

Bari gönlümün yanıklığı yoksa da, yollayabileceğim bir mektubum olsa… Hıçkırıklarımla beslediğim şiirler gibi olsa mektuplarım… Her okunan gönülde yeniden yazılsa.. Ve hıçkırıklar duâya dönüşse.. Semada buluşsa duâlaşan hıçkırıklar…

Gül kokulu sayfalara, kızıllığına bürünmüş bir şafak vaktinde, güle adanmış yüreğimi kanatırcasına döksem içimi…

Umuda sarınsam sonra..

Sermayem umudum olsa…!!
https://tcforum.yetkin-forum.com

Sermeyem Umudum Olsa
1 sayfadaki 1 sayfası