TCForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TCForum

Türkiyenin Türkçe Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
Warrior-Within
ana baba hakkı I_vote_lcapana baba hakkı I_voting_barana baba hakkı I_vote_rcap 
ByWolf
ana baba hakkı I_vote_lcapana baba hakkı I_voting_barana baba hakkı I_vote_rcap 
Kimler hatta?
Toplam 72 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 72 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 72 kişi Salı Kas. 05, 2024 4:55 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 8 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: q_edo

Kullanıcılarımız toplam 325 mesaj attılar bunda 263 konu

ana baba hakkı

YazarMesaj
Warrior-Within
Admin
Admin
Warrior-Within

Mekanı : Mekansız
Hobisi : Futbol
Lakap : Administratör
<fieldset>Güç :
ana baba hakkı Left_bar_bleue50 / 10050 / 100ana baba hakkı Right_bar_bleue

Pratiklik :

Tecrübe :

Sabır :

ana baba hakkı Empty
MesajKonu: ana baba hakkı   ana baba hakkı Icon_minitimeÇarş. Kas. 05, 2008 7:24 pm

bana yardımcı olmanız maksatlı bilgilerini bekliyorum
yaklaşık 1 sene önce dualar ve ailelerin rızası ile nişanlandım ancak anne ve babamın kanunen dinen ayrı olduklarını ancak bi takım sebepler ile kısa sürelide olsa aynı evde yaşadıklarını erkek tarafının ailesi sonradan öğrendi ve bir takım olaylar çıktı ve ailesi bir kaç kez nişan bozma olayına girişti ancak oğullarının ve etraflarındaki insanların sözleri ile vazgeçtiler fakat yine gündeme bu olayı getirmelerinden sebep nişanlım bayramda onların yanına giderek konuşmak istemesine rağmen onlar büyük şiddetle redettiler oğullarının ve çevrelerindekinin onlara oğullarından hayır görememe ihtimallerini çocuklarının hayatını karartma ihtimalleini onlara söylemelerine rağmen ailesi bu evliliğe karşı çıkıyorlar sebepleri ise annem ve babamın boşanmış olmalarınadn ibaret çünkü onun dışında hiç bir saygısızlık yok ahlaksızlık yok biliyorlar ki oğulları çok kötü olucak ona rağmen karşı çıkıyorlar ama asıl olayımız ise hak hukuk meselesi annesi ve babası hakkımız helal etmeyiz demesine istinaden kurandada ana baba hakkının önemini bildiğimiz için korkuyoruz ancak şu durumda yapılan herhangi bir şeyin olmaması ve oğullarının sonunda hayırsız bir evlat olma hatta düşman olma ihtimalini bilmelerine rağmen sürekli olarak bununla yargılıyorlar bana yardım edin yorumlarınızı bekliyorum hani bu durumda anne baba hakkı ne kadar kurandaki ile eş değer
https://tcforum.yetkin-forum.com

ana baba hakkı
1 sayfadaki 1 sayfası