TCForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TCForum

Türkiyenin Türkçe Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
Warrior-Within
Ajan Temel I_vote_lcapAjan Temel I_voting_barAjan Temel I_vote_rcap 
ByWolf
Ajan Temel I_vote_lcapAjan Temel I_voting_barAjan Temel I_vote_rcap 
Kimler hatta?
Toplam 50 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 50 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 91 kişi Salı Kas. 05, 2024 5:06 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 8 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: q_edo

Kullanıcılarımız toplam 325 mesaj attılar bunda 263 konu

Ajan Temel

YazarMesaj
ByWolf
Bölüm Moderatörü
Bölüm Moderatörü
ByWolf

Mekanı : Cennet Olsun!
Hobisi : Rap
Lakap : QonQo
<fieldset>Güç :
Ajan Temel Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Ajan Temel Right_bar_bleue

Pratiklik :
Ajan Temel Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Ajan Temel Right_bar_bleue

Tecrübe :
Ajan Temel Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Ajan Temel Right_bar_bleue

Sabır :
Ajan Temel Left_bar_bleue45 / 10045 / 100Ajan Temel Right_bar_bleue

Ajan Temel Empty
MesajKonu: Ajan Temel   Ajan Temel Icon_minitimePerş. Ekim 30, 2008 11:19 pm

MİT eleman alımı için duyuru yapar. Üç kişi başvurur. MİT binasında adayların hepsiyle tek tek görüşmeler yapılmaktadır. İlk adam içeri alınır ve su sorular sorulur. "Karını seviyormusun?" "Evet efendim" "Ülkeni seviyormusun?" "Evet efendim" "Pekala biz karını da getirdik. Şu an yan odada." denir ve masanın üzerine bir tabanca konur. "Şimdi odaya gir ve karını öldür.!" Adam silahı alır yan odaya geçer. 5 dakika hiç ses duyulmaz. Adam tekrar ilk odaya geri döner. Kravatı gevsemiş ter içinde kalmıştır. "Yapamıyacağım efendim." der ve orayı terk eder. İkinci adam içeri alınır. Aynı sorular sorulur. Aynı yanıtlar. Ve ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Adam yapamayacağını söyler ve ayrılır. Son adam Temel girer. Aynı sorular. Aynı cevaplar. Ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Temel içeri girer. 5
-10 saniye sonra içerden silah sesleri gelmeye başlar. BAMBAMBAMBAMBAMBAM .... Derken kısa bir sessizlik ve ardından gürültülü bir cam kırılması duyulur. Temel içeri girer biraz terlemiştir. MİT personeli sorar "Ne oldu ?" Temel cevaplar.. "Efendim bana verdiğiniz silah kurusıkı çıktı o yüzden onu pencereden aşağıya atmak zorunda kaldım"

Ajan Temel
1 sayfadaki 1 sayfası