TCForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TCForum

Türkiyenin Türkçe Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
Warrior-Within
Bebek...... I_vote_lcapBebek...... I_voting_barBebek...... I_vote_rcap 
ByWolf
Bebek...... I_vote_lcapBebek...... I_voting_barBebek...... I_vote_rcap 
Kimler hatta?
Toplam 32 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 32 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 91 kişi Salı Kas. 05, 2024 5:06 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 8 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: q_edo

Kullanıcılarımız toplam 325 mesaj attılar bunda 263 konu

Bebek......

YazarMesaj
ByWolf
Bölüm Moderatörü
Bölüm Moderatörü
ByWolf

Mekanı : Cennet Olsun!
Hobisi : Rap
Lakap : QonQo
<fieldset>Güç :
Bebek...... Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Bebek...... Right_bar_bleue

Pratiklik :
Bebek...... Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Bebek...... Right_bar_bleue

Tecrübe :
Bebek...... Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Bebek...... Right_bar_bleue

Sabır :
Bebek...... Left_bar_bleue45 / 10045 / 100Bebek...... Right_bar_bleue

Bebek...... Empty
MesajKonu: Bebek......   Bebek...... Icon_minitimePerş. Ekim 30, 2008 11:20 pm

Birkac yıllık evli çiftin bir bebekleri olur.. ancak günler haftalar geçtikçe bebeğin cok farklı ve insan üstü yetenekleri olduğu ortaya çıkar..
1 yaşına geldiğinde yetişkin gibi konuşur 2 yaşında aklınıza gelen her dilde okuyup yazmaya başlar3 yaşında ileri matematik profesörleriyle tartışmaya oturur ve 4 yaşında gelecekle ilgili inanılmaz tahminlerde bulunmaya başlar...der ki:
"Tam 1 yıl sonra bugün ben öleceğim... ben öldükten 2 yıl sonra annem ölecek. Annem öldükten 1 yıl sonra babam ölecek...
" Ve kesinlikle.. bir yıl sonra bebek ölür... baba çok uyanık olduğu için karısını hemen milyarlar değerinde sigortalatır... ve 2 yıl sonra da anne ölür.... ve baba 1 yillik ömrünün kaldığının farkında karısının sigortasından kazandığı milyarlarla evlerearabalara seyahatlere ve birbirinden guzel kadınlara yatırım yapar... ve
ölümüne 1 gün kala son parasıyla bir dansçı kız kiralarönce superlux villanın havuzunda eğlence sonra yatak odasında zevk dolu bir gece.. ve adam herşey bittiğinde gözlerini kapatır ve "Vay be yarın ölmüş olucam.. ama ne hayat geçirdim herşeyi yaptım dolu dolu yaşadım herşeyi.. helal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar..

Ama o da ne...... sabah bir de gözlerini açar ki hala yaşıyor..!!!!!!
Yatakta şaşkınlık içinde bakınırken geceyi beraber geçirdiği dansçı kız çığlık çığlığa koşarak içeri girer...
"HEMEN AŞAĞI GELİN N'OLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ YATIYOR...GALİBA ÖLMÜŞ

Bebek......
1 sayfadaki 1 sayfası